Om kredittportalen.no

Rune Nikolaisen fra kredittportalen.no med et utvalg kredittkort. For ordens skyld gjør vi oppmerksom på at sifrene på kredittkortene på bildet er endret.
Rune Nikolaisen fra kredittportalen.no med et utvalg kredittkort. For ordens skyld gjør vi oppmerksom på at sifrene på kredittkortene på bildet er endret.

Kredittportalens mål er å tilby en oversikt over ulike kredittkort som gir brukeren merverdi ved bruk. Våre guider og verktøy fokuserer på å prøve å sette ulike behov og bruksmønster opp mot riktig bruk, av riktig kort, til riktig tid.

Det kan i dagens kompliserte handelshverdag lønne seg å eie flere kort. Ikke hovedsaklig for at en skal utsette å betale for en vare eller tjeneste, men snarere fordi bruk av kort kan gi fordeler du ellers ikke ville ha fått.

Handler du med et vanlig VISA- eller MasterCard kort utstedt av din daglige bank går du potensielt glipp av flere av disse fordelene, da vanlige banker beholder fordelene av ditt bruk for seg selv. Våre oversikter fokuserer derfor primært på kort som du typisk får når du oppretter et kundeforhold eller konto i en bank, men på de kortene som gir brukeren en merverdi av sin egen kortbruk.

Det finnes en rekke tilbydere av som gir denne typen merverdi gjennom spesielle fordeler, bonus eller rabatter ved bruk. Dette kan dreie seg om alt fra bonus og cashback, til reiseforsikringer og andre fordeler ved å ha eller eie dem.

Vi understreker også at denne tjenesten primært bør brukes av mennesker med solid økonomi, og at det er en forutsetning, for at bruk av kredittkort skal lønne seg, at en fortrinnsvis betaler eventuelle utestående beløp innen utløp av den rentefrie kredittiden.