Gebyrfritt kredittkort: Ingen unødige gebyrer i ferien

Publisert: Onsdag 25. mars 2015 av Rune Nikolaisen
Kategori: forbruker
Skal du ut å reise lønner det seg å finne et betalingsmiddel som sparer deg for unødige gebyrer og andre merkostnader
Skal du ut å reise lønner det seg å finne et betalingsmiddel som sparer deg for unødige gebyrer og andre merkostnader

Skal du ut å reise eller setter opp budsjett på neste års ferietur? Da kan du glede deg over at du kan ganske med en gang nulle ut posten i budsjettet satt av til bank- og kredittkortgebyr. Velger du rett kredittkort nemlig, slipper du helt unna kredittkortgebyrene og vekslingsgebyrer! Kredittkort er ikke lenger bare tryggere enn debetkort (populært kalt bankkort) og kontanter - nå er det også blitt billigere!

Gebyfri Visa Gold og Bank Norwegian Visa

Gebyrfri Visa Gold fra Santandar Consumer Bank var først ute med å tilby gebyfrie uttak også i utlandet. Med Gebyfri Visa Gold kan du trygt ta ut penger i lokal valuta, uten å bekymre deg for sure gebyrer når du kommer hjem fra ferien. Gebyfri Visa Gold er også helt gebyrfritt å søke om, og har ingen etableringensgebyr eller årsavgifter. Et minus med å bruke Gebyfri Visa Gold på reise, er at Gebyfri Visa Gold ikke har reiseforsikring inkludert.

Reiseforsikring har imildertid konkurrenten Bank Norwegian Visa. Og mer til. Ikke bare får du gebyrfrie uttak i utlandet, men du får også 1% cashback på alle kjøp - i både Norge og utlandet. Du får også svært gode betingelser når du bruker Bank Norwegian Visa til å handle flybilletter med Norwegian - i tillegg til cashback på opp til 20%.

Vær obs for rentene

Det finnes mange kredittkort etterhvert som markedsfører seg som gebyrfrie på uttak, men som i realiteten ender opp med å koste deg dyrt fordi de fakturerer renter fra første dag etter uttak. Spesielt er dette en slu taktikk som brukes av de tradisjonelle bankene som ikke ser seg råd til å etterape de friske og innovative tilbudene fra de uavhengige kredittkorttilbyderne.