Test av VIP Credit Card Visa

Publisert: Fredag 20. februar 2015 av Rune Nikolaisen
Kategori: tester
Her har vi testet kredittkortet VIP Credit Card Visa. For ordens skyld gjør vi oppmerksom på at sifrene på kredittkortet på illustrasjonsbildet er endret.
Her har vi testet kredittkortet VIP Credit Card Visa. For ordens skyld gjør vi oppmerksom på at sifrene på kredittkortet på illustrasjonsbildet er endret.

Etterhvert som flere og flere kredittkort tilbys norske forbrukere, er det blitt viktig for kredittkortselskapene å finne egne nisjer for sine kredittkort. VIP Credit Card Visa har uten tvil funnet sin. VIP Credit Card Visa spesialiserer seg på å tilby eksklusive fordeler for deg som liker å nyte livet; spise god mat, reise på spennende reiser og feste med venner og ukjente på byen. I sin klasse, og for sin målgruppe, er dette nok et av Norges beste kredittkort.

VIP Credit Card Visa følger også opp og leverer et solid fordelsprogram som fokuserer på shopping, skjønnhet og livsstil. Fordelsprogrammet rommer alt fra gratis inngang til utesteder til 2 for 1 tilbud på restauranter, til opptil 30% rabatt på limousine. Dette er virkelig et kredittkort som legger seg i selen for å tilfredsstille sin kresne kundegruppe. De har også et samarbeid med en rekke andre aktører som jobber opp mot samme marked, blant annet conciergie-tjeneste for å booke eksklusive reiser og sørge for å havne på gjestelisten på de til enhver tid hotteste nattklubbene hvor enn du måtte befinne deg i verden. Det er også eksklusive rabatter på kurs hos coach, og på personlig coaching.

Fordeler med VIP Credit Card Visa

Som innledningsvis beskrevet, er VIP Credit Card Visa uten tvil spekket med fordeler for å gi deg følelsen av å være en ekte VIP. Og kortet lever langt på vei opp til lovnaden, for VIP Credit Card Visa går lengre enn de fleste kredittkortselskap for å skille seg ut fra mengden. Allerede fra starten av kundeforholdet får du smake på VIP-livets frukter. Når du bestiller VIP Credit Card Visa får du en gratis velkomstpakke med varer fra deres samarbeidspartnere til en verdi av 1356 kroner. Videre kan du imponere med gratis inngang på en rekke utesteder i Norge ved å fremvise kredittkortet i døren. Du får også rabatter på hotell som det eksklusive designerhotellet Hotell Grimsgrenka i Oslo, og invitasjoner til ekslusive og lukkede lanseringsfester for alt fra smykkekolleksjoner til nye motorsykler. VIP Credit Card Visa inkluderer også reiseforsikring.

Gebyrer med VIP Credit Card Visa

VIP Credit Card Visa er overraskende nok uten etableringsavgift og uten årsavgift. Dette står i skarp kontrast til kortene i samme nisjen, som for eksempel Eurobonus Platinum og SAS EuroBonus American Express Platinum som begge koster over 1000 kroner per år i årsavgift. Kortet har heller ingen gebyrer på varekjøp, og ingen gebyrer på uttak. VIP Credit Card Visa er med andre ord et svært gunstig kredittkort å ha, uavhengig om du ønsker å benytte deg av de andre fordelene.

Hvem kan få VIP Credit Card Visa?

Aldersgrensen for å få VIP Credit Card Visa er 23 år. Du må ha en god og stabil økonomi, og ingen aktive inkassosaker på ved søknadstidspunktet. Om du får avslag, kan du søke igjen på et senere tidspunkt. Det koster ingenting å søke, og om du skal ut å reise for eksempel eller planlegger å bestille en reise i nær fremtid og ønsker å bruke kredittkort som gir deg reiseforsikring inkludert når du bestiller reiser med det, vil det være å anbefale å søke om flere kredittkort i samme slengen. Det verste som skjer er at du har flere kort liggende eventuelt. Du kan også når som helst si kredittkortene opp.

Konklusjon

VIP Credit Card Visa er et godt valg om du føler at fordelspakken appellerer til deg. Du får mest ut av fordelene om du er bosatt på østlandsområdet, spesielt fordi fester og en overvekt av utstedene de tilbyr gratis inngang på ligger i Oslo-området. Likevel, med gratis uttak både i Norge og i utlandet, samt ingen årsavgift og ingen etableringsavgift skiller VIP Credit Card Visa seg meget positivt ut fra en mengden av andre kredittkort. At det også inkluderer reiseforsikring, gjør det til et meget godt valg. Kortets eneste reelle konkurrent til å ha med på reise er Bank Norwegian Visa som kan skilte med cashback i form av CashPoints på alle kjøp, noe som gjør at det for de fleste vil ligge et knapt hestehode forran. For deg som liker det gode liv; spise ute, feste ute og gå på eksklusive lanseringsfester, er dette dog et kredittkort å merke seg.

Oppsummering av fordeler:

  • Reiseforsikring inkludert
  • Ulike VIP-tilbud
  • Invitasjoner til VIP-fester

Oppsummering av ulemper:

  • Avbestillingsforsikring ikke inkludert
  • Et noe nisjépreget cashback-program