Test av Shell MasterCard

Tirsdag 3. mars 2015 av Rune Nikolaisen
De gamle bensinkortene som tidligere kun ble brukt til nettopp å betale bensin og varer på bensinstasjonen, har nå blitt byttet ut med kredittkort som riktignok bærer bensinstasjonenes navn, men også fint kan brukes i andre sammenhenger. Et av disse er Shell MasterCard. Vi har testet Shell MasterCard og ser nærmere på i hvilke sammenhenger kredittkortet egner seg for bruk, hva det koster i gebyrer og avgifter og hvilke fordeler du får ved å bruke det.
Les mer »

Test av VIP Credit Card Visa

Fredag 20. februar 2015 av Rune Nikolaisen
VIP Credit Card Visa spesialiserer seg på å tilby eksklusive fordeler for deg som liker å nyte livet; spise god mat, reise på spennende reiser og feste med venner og ukjente på byen. I sin klasse, og for sin målgruppe, er dette nok et av Norges beste kredittkort.
Les mer »

Test av Flexi VISA

Onsdag 1. oktober 2014 av Rune Nikolaisen
Flexi Visa kan friste med hele 4% cashback i en valgfri bransje. Hvor når og hvor skal man trekke Flexi Visa for å få optimalt utbytte? Vi har sett nærmere på Flexi Visa og fordelene som følger med kredittkortet.
Les mer »

Test av Gebyrfri Visa Gold

Onsdag 24. september 2014 av Rune Nikolaisen
Da Gebyrfri Visa Gold gjorde sin entré på markedet tidlig på 2000-tallet, oppsto det ikke så rent langt unna hva som i ettertid må kunne betegnes som en revolusjon på det norske markedet for kredittkort.
Les mer »

Test av 365 Privat MasterCard

Mandag 15. september 2014 av Rune Nikolaisen
De gamle bensinkortene som tidligere kun ble brukt til nettopp å betale bensin og varer på bensinstasjonen, har nå blitt byttet ut med kredittkort som riktignok bærer bensinstasjonenes navn, men også fint kan brukes i andre sammenhenger. Et av disse er 365 Privat Mastercard. Vi har testet kortet og ser nærmere på i hvilke sammenhenger kredittkortet egner seg for bruk, hva det koster i gebyrer og avgifter og hvilke fordeler du får ved å bruke det.
Les mer »