Betingelser for bruk

Gjennom å surfe på og eller benytte deg av informasjon funnet på Kredittportalen.no godtar du følgende betingelser:

- Våre sider kan inneholde informasjon som er feil, og betingelser hos den enkelte utsteder kan endres fortløpende, og uten forvarsel, uten at vi er klar over dette. Det kan også forekomme at vi har misforstått betingelser satt av den enkelte tilbyder, på tross av at vi leser nøye igjennom tilbydernes vilkår. Kredittportalen.no og selskapet bak er ikke ansvarlig for økonomisk tap eller annet potensielt tap eller ubekvem som følge av bruk av våre sider. Du ser selv ansvarlig for å lese igjennom vilkår og sette deg inn i, og dobbeltsjekke, betingelser hos den enkelte korttilbyder selv.

- Kredittkort skal kun ansees som et egnet finansieringsmiddel dersom du har solid økomomi og generelt god betalingsevne. Kredittkort er ikke en substitutt for manglende egeninntjening og bør brukes med omhu. Kredittportalen.no og selskapet bak er ikke ansvarlig for økonomisk tap, økonomisk uføre, sykdom, ubehag eller øvrige ubekvemmeligheter som kan oppstå i forbindelse med kredittkortgjeld.

- Kredittportalen.no benytter tredjepartssporing i form av såkalte cookies, og potensielt også andre digitale sporingsmetoder for å gi våre brukere en best mulig helhetstjeneste.

Dersom du ikke godtar våre betingelser må du forlate våre nettsider straks, og ei heller utføre handlinger med bakgrunn i informasjon funnet på våre nettsider i fremtiden.